woensdag 28 oktober 2009

Voordelig lenen


Mijn allereerste computer was een Commodore PC-30 computer. Ik kan hem nog goed herinneren.

Het was het neusje van de zalm in die tijd, de snelste! En let wel, er zat ook nog eens een monitor bij met VIER kleuren!! Een CGA-scherm. En twee floppy drives. Voor die grote slappe floppies, wie kent ze nog? En ook voor de nieuwe kleine 3,5 inch floppies.

Wat was ik er blij mee zeg.

De prijs weet ik ook nog ongeveer. Maar liefst 3000 gulden, dat was een flinke som!

Daarom kocht ik hem op afbetaling. Dan kon ik er alvast mee aan de slag en kon ik elke maand een klein bedrag aflossen, ideaal toch?

Tja, je weet hoe dat gaat met computers. Na 3 jaar zijn ze afgeschreven en zwaar verouderd en ben je alweer toe aan een nieuwe computer. En ook ik wilde graag een nieuwe. En die kwam er ook.


Maar ondertussen was ik nog steeds de oude computer aan het afbetalen! De computer zelf was helemaal niks meer waard, afgeschreven technologie.

Daar zat ik dan, uiteindelijk veel meer betaald dan de oorspronkelijke prijs, dankzij de rente van de lening. En nog steeds aan het betalen, terwijl de computer ergens al op een schroothoop lag.

Vanaf dat moment was ik genezen van het idee om geld te lenen voor een aankoop. Toen nam ik me plechtig voor: 'Ik ga nooit meer lenen.' En daar hou ik me nog steeds aan. Op de hypotheek na dan.

Maar!
Daar kom ik nu op terug!

Ik heb een bedrijf gevonden waar ik mijn geld wel aan toe zou vertrouwen. Het lijkt me wel een solide bedrijf, begaan met de mensen. Leningen voor iedereen, ouderen, zaken, zelfs voor kinderen. Met incasso garanties, noem maar op.

Het betreft www.knakenlenen.nl

Ik maak niet snel reclame, maar ik zeg jullie, het loont echt om even op hun site te kijken.

Dus mocht je ooit beslissen om een lening aan te gaan, omdat het echt niet anders kan, kijk even bij knakenlenen.nl! Laat in de reacties anders even weten of je er ook zo'n vertrouwen in hebt...

3 opmerkingen:

 1. Dat doodlopend krediet lijkt me wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ja leuk he. Mijn favoriet is de incassograntie:
  'Door onze incassogarantie komen we het geld dat u verschuldigd bent gratis bij u halen.'
  :-)

  Patrick

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lachen zeg, zag eerst niet eens dat het om een dood lopend krediet ging. Mooi gemaakt en heel realistisch.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails