donderdag 22 oktober 2009

Beroemde buren


We houden er van om af en toe eens een lekker rondje te wandelen. En vaak is dat dan een standaard rondje van een kilometer of 6, schat ik zo. Niet zo ver, maar ver genoeg om 's avonds even gezond bezig te zijn na een dag hard werken.

Alhoewel...ik moet wel toegeven dat het er de laatste tijd niet meer zo van gekomen is! We zijn wat luier geworden, vrees ik. En dat scheelt meteen in de broekmaat, die worden steeds krapper!

Maar goed, ik dwaal af, ik wil het over iets anders hebben.

Want tijdens dat rondje lopen, kijken we steeds uit op landerijen met prachtige paarden erin. Altijd een mooi gezicht om ze te zien rond dartelen. Vooral met een ondergaande zon en een beetje nevel is het een plaatje.

Maar wat blijkt nu?

Die paarden .... die zijn van Boer Peter!
Die gast van Boer zoekt Vrouw!

Die woont zomaar op loopafstand van onze nederige stulpje.

Hm. Misschien dat we toch maar eens wat vaker weer gaan wandelen. En dan onze ogen goed openhouden om te kijken of we daar een jonge dame zien rondlopen. Eens kijken voor wie hij uiteindelijk heeft gekozen, met een beetje geluk zien we dat.

Alhoewel, gedurende de uitzendingen zal ze vast niet aanwezig zijn, om allerlei pottekijkers dwars te zitten, zodat het voorlopig wel een geheim zal blijven voor wie hij gekozen heeft.

Maar je weet het natuurlijk nooit!

Misschien dat we de wandelschoenen al weer snel uit de kast gaan halen...

2 opmerkingen:

 1. Hallo Patrick.

  Ik kwam ineens op je weblog en ik moet zeggen dat het er heel netjes uitziet allemaal. Ik kreeg spontaan honger van je appeltjes uit de oven!

  Ik kom snel nog een keer langs.

  Groetjes, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je langs komt, kom gerust nog eens terug! Die appeltjes zijn echt heel lekker, een gezonde snack eigenlijk en het past wel bij de herfst.
  Patrick

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails