vrijdag 13 november 2009

Hebben jullie hier ook ooit last van?


5 opmerkingen:

 1. Ik heb hier geen last van, omdat ik een Nee/Nee sticker heb. Wel krijg ik allerlei boekjes en flyers binnen om eten te bestellen, reiki te krijgen, m'n schoorsteen te laten uitvegen en wat al niet. Alle bedrijven komen gelijk op de zwarte lijst, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, hier doen ze dat ook weleens. Gelukkig geen dikke pakken met folder maar wel een speelgoed- of parfumeriefoldertje. Hulde trouwens voor die ja/nee sticker. Het heeft mij bewust gemaakt van wat ik echt nodig heb en wat ik zou willen kopen. Dat laatste doe ik nu een stuk minder of nauwelijks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @budgetstudent: En toch ondanks die sticker zoveel reclame nog? Hm, zo'n nee/nee is verleidelijk maar lokaal nieuws wil ik toch nog wel graag meekrijgen. Die foldertjes krijgen wij dan weer niet (op zo'n wilt-u-veel-afvallen-kom-dan-bij-ons blaadje na :-)

  @Frugalliving: Bij ons liep het de spuigaten uit, gewoon een dikke ingesealde stapel folders, bij alle huis-en-huisbladen. En inderdaad, je bladert ze toch eens door en ineens heb je meer de neiging om toch maar wat voordelige dingen te kopen, ook al koop je die anders nooit. Dus hoera voor de nee/ja sticker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen last van hier, twijfel af en toe of ik de sticker zal verwijderen. Maar dan word ik vast verleid tot allerhande aankopen die ik anders ook niet zou doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Christel: ja echt, dat gaat gebeuren, laat maar gewoon zitten die sticker. Je kan online ook allerlei folders inkijken, mocht je toch behoefte hebben. Ik heb de link zo nu even niet bij de hand, maar even googlen doet wonderen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails