dinsdag 20 april 2010

Terug van weggeweest

Terwijl er toch nog berichtjes verschenen op deze weblog, was ik ergens anders, lekker vakantie aan het houden. Dat is het handige van automatisch berichten laten verschijnen.

De planning was om weer voor het weekend terug te zijn, maar er deed zich een probleem voor, in de vorm van een vulkaanuitbarsting!

Het gevolg was, dat we voor straf nog een paar extra dagen moesten doorbrengen in een lekker warm vakantieoord. Verschrikkelijk! Verplicht nog extra vakantie houden! Uit pure ellende moesten we maar op het strand gaan liggen. Het kon niet anders.

Maar goed, we zijn weer terug. Met vertraging.

Tijd om alles weer eens rustig op te pakken, beginnend met alle reacties die jullie hebben gegeven. Want er zijn heel wat vragen gesteld en opmerkingen geplaatst, die verdienen een antwoord.

En daarna weer aan de slag met nieuwe berichten op deze weblog, want ik heb weer een hoop stof om over te schrijven!

Let even op de onderstaande foto, alle vluchten zijn gecancelled, behalve de onderste. Moet je eens voor de gein kijken waar die vlucht naar toe gaat!
(klik op de foto voor een grotere versie)

3 opmerkingen:

 1. Hihihihi.....en wil daar wel iemand naar toe?

  Niet gek...verplicht vakantie houden!!!Als ze het dan ook nog voor je zouden betalen! Was het helemaal leuk!

  En ook lekker uitgerust?

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We zijn niet echt uitgerust, we zijn uiteindelijk na 20 uur in de bus thuisgekomen. Dus hebben we weer een vakantie nodig om bij te komen. :-)

  Ik zou zo naar Ijsland willen! Ik heb altijd een werkende vulkaan willen zien. (Voor in mijn droommap.)

  Patrick

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails