zondag 7 februari 2010

Het uur van de waarheid

Na zo'n berichtje over chocolade en lekkere toetjes ben ik toch eens goed gaan nadenken. En misschien dat mijn altijd krapper wordende broeken er ook wel wat mee te maken hebben. Of het feit dat ik best veel bloezen en t-shirts heb, maar dat er steeds minder lekker zitten.

Ik denk dat het tijd wordt om weer eens geconfronteerd te worden met harde cijfers. Meedogenloze, emotieloze, keiharde, gloeiende cijfers. Getallen die niet kunnen liegen, die ongenuanceerd vertellen waar het op staat. Kortom, het is tijd voor...


het uur van de waarheid


Dus ben ik met trillende knieen naar het schavot gelopen, voorzichtig erop gaan staan. Mijn ogen stijf dichtgeknepen in een vlaag van niet willen weten. Om de confrontatie uit te stellen, dat moment waar het allemaal om gaat.

Ik open mijn ogen, maar nog steeds zie ik niets, omdat mijn handen voor mijn ogen zitten. Ik durf niet. Ik moet mijn vingers bewegen, ik zie het licht tussen mijn vingers schijnen, steeds verder uit elkaar. Mijn blik richt zich naar beneden, langzaam. Mijn adem stokt, ik beslis om me over te geven aan het komende oordeel. Mijn handen verdwijnen opzij, ik kijk naar beneden...NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(het oordeel: 18,3 kilo te veel in bezit, u hoort nog van ons)

7 opmerkingen:

 1. hahahaha, wow, indrukwekkend! Hoe lang ben je eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Mama Muis:
  Ik ben 3 meter 86. :-) Dan past mijn gewicht wat beter he. Maar haal er maar 2 meter vanaf, en het feit dat ik lichte botten heb. Dus er is werk aan de winkel!

  @Plukdedagsandra:
  Het doet echt zeer. Van frustratie heb ik meteen de neiging om iets lekkers te gaan eten als troost.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow.......das niet zo fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch vind ik je een held dat je de foto plaatst. Vast bij wijze van stok achter de deur, maar desalniettemin erg dapper!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, schreef zelf gisteren ook een blogje over mijn overtollige 8 kilo... Samen beginnen met de eerste 8?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zooooo herkenbaar! Ik had het eind december 2009. Schrok me de @%#&* dus per 1 januari meteen begonnen met een crash dieet. Cambridge dieet. Niet lekker, maar goed, nu al 14,4 kilo eraf!!! nog 6 ons en dan ben ik op de helft!!!! En dan, slank naar Italie in juni. Maar over 2 maanden ben ik denk ik al wel op gewicht hoor.
  Succes, ik weet hoe moeilijk lijnen is! Maar je vast en zeker slank naar China, zeker weten!

  Liefs,
  Chantalle

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails