zondag 3 juli 2011

Droommap: Iron Maiden

Jaaaaaaaren geleden heb ik ze een keer mogen meemaken.

De band 'Iron Maiden' in Den Bosch, in de Brabanthallen, ergens in de jaren 90.

Een mooi indrukwekkend concert van een legendarische band. Althans, voor mij dan. Als hardrockertje waren er een aantal bands die je leuk 'moest' vinden, wilde je een beetje bij de kliek horen.

Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax en Iron Maiden.

Ik heb ze ondertussen allemaal een keer meegemaakt, maar 1 band wilde ik nog erg graag nog een keer zien. Je raadt het al: Iron Maiden!!

En vandaag is het dan zo ver, op Werchter, sta ik te springen en mee te zingen tussen duizenden mensen en te genieten van Iron Maiden!

Woehoe!

Deze actie is een goede voor de droommap, aangezien dit dus een puntje is op een lijst van nog meer bands die ik graag wil meemaken in mijn leven.

Ineens hoorde ik dat ze op Werchter zouden komen en ik heb mijn kans genomen. Zo doe je dat, wanneer je een droom wil verwezenlijken. Je ziet een mogelijkheid, en als je ervoor kan gaan, dan ga je ervoor!

Dus over een paar uur, zing ik mee, met onder andere dit prachtige nummer, een topper om live mee te maken...

3 opmerkingen:

 1. We zagen ze kort geleden ook in het Gelredome. Ze worden nog steeds steeds beter. Ik heb ze ook een aantal keren mogen zien op Graspop!

  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier! Komt helemaal goed! \m/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk genoten. Het publiek was niet helemaal Iron Maiden fan en was wat lauwtjes, maar de show was prachtig. Een stel energieke ouwe rockers op het podium, veel contact met het publiek. Ouderwets goed.

  Mooie momenten, waaronder Bruce die iemand helemaal stijf schold in het publiek, omdat hij of zij met een laser in zijn ogen zat te schijnen.

  Of een groot vliegtuig dat in de aanvliegroute naar het vliegveld laag over het podium vliegt, terwijl Bruce Coming Home zingt: 'Coming home when I see the runway lights...' (en dan komt er dus een vliegtuig over, je zag hem zo met zijn hand reiken, de laagstaande zon zet het vliegtuig in een warme gloed, prachtig kippevel moment!)

  Op een gegeven moment begon ik wel even te rekenen en besefte ik dat ik ze 19 jaar geleden voor het laatst had gezien! NEGENTIEN jaar!! Ik word oud. :-(

  Patrick

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails