vrijdag 13 augustus 2010

Een award!

We hebben een award gekregen!
Van de weblog: Een beetje groener.

Met het lovende commentaar:

...omdat ze zulke praktische zaken op het gebied van consuminderen zo goed kunnen verwoorden. Ik kijk altijd weer naar een nieuw logje van jullie uit.

Kijk! Dat is toch wel heel leuk. Maar ik voel meteen schuldig, want de laatste tijd is het zo druk, dat ik wat achterloop met de berichtjes. Dus dat uitkijken naar een nieuw logje, dat kan wel een hele tijd wachten zijn, de afgelopen dagen.

Maar we zijn zeer vereerd!

Er staat ook wat tegenover. Ik moet vijf dingen vertellen die jullie nog niet van me weten.
Ahem, eens denken, dat is best wel moeilijk eigenlijk. Maar hier wat feitjes die ik wel kwijt wil dan:

 1. Ik hou van flink stevige muziek, maar wanneer ik in de stemming ben dan kan ik vochtige oogjes krijgen van het beluisteren van Miserere Mei van Allegri.
 2. Op dit moment ben ik oude Taptoes uit mijn jeugd aan het lezen. Kennen jullie die ook? En wanneer die uit zijn, dan begin ik aan de Jippo's van nog langer geleden. Ik heb ze nog allemaal.
 3. Ik ben gek op klassieke zwart-wit science fiction films uit de jaren 50. Van 'Them!' tot 'Earth vs The Flying Saucers'. In mijn jonge jaren werden er ontzettend veel uitgezonden op Duitsland 3. Sinsdien hebben ze een speciaal plekje en kijk ik er graag naar.
 4. Om in de 'fantastische scenes' te blijven: Mijn favoriete boeken zijn Fahrenheit 451 van Ray Bradbury en The Stand van Stephen King.
 5. Onze broodbakmachine is kapot en ik moet nu de deur uit om een nieuwe te gaan kopen!
Nu is het de bedoeling om de award weer door te geven aan 5 andere weblogs. Maar heel veel hebben ook al deze award gekregen, via weer andere weblogs. Daarom laat ik het hierbij, maar toch wil ik Jolanda nog een keer bedanken van Een beetje groener voor de award!

En nu snel naar de stad voor een nieuwe broodbakmachine!

2 opmerkingen:

 1. Het is altijd weer het wachten waard hoor!
  Je hebt me nu zo vaak genoemd (bedankt voor de reclame!) dat ik er van ga blozen....
  En de complimenten waren toch echt voor jullie bedoeld!
  Succes met de nieuwe broodmachine!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is jou/jullie van harte gegund. Haar woorden kloppen ook gewoon ;o)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails