maandag 17 januari 2011

Uitverkoopwaanzin

Toen ik het begin van dit filmpje zag, was ik eerst verbaasd en moest ik wel lachen. Maar hoe langer ik keek, hoe vreemder het werd eigenlijk.

Eerst komisch, maar al snel kon ik er niet meer om lachen, maar vond het zelfs een beetje eng. En uiteindelijk vond ik het vooral triest en sneu om al die mensen zo te zien.

Uiteindelijk vroeg ik me af: 'Waar gaat dit in hemelsnaam over?' Waarom gaan al die mensen zo finaal door het lint voor... tja ... voor wat eigenlijk?

Voor spulletjes!

Dat is het.
Afgeprijsde spulletjes!

Meer niet.

Triest.Wat vinden jullie hier nou van?

9 opmerkingen:

 1. Ik vind dit toch wel heel erg! Zouden die mensen zich niet schamen? Als je jezelf zo terug ziet, als zo'n agressieve aasgier...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is massahysterie! Hoe krijg je een persoon zo ver? Ik vind dit echt verschrikkelijk. Dit is echt niet om te lachen!
  Heb het ooit ook weleens in de Aldi gezien op veel kleinere schaal, veel kleinere schaal, ...ik ging wel gewoon naar de winkel en was verbaasd over al dat volk. Ik besefte niet eens waarom tot ik het door had en toen was het nog ruzie aan de kassa ook. De kassierster moesten het ongelden!
  Ik zou me zelf ook doodschamen :(
  Al kan ik er wel inkomen dat mensen die honger hebben in arme landen vrachtwagens met voeding "bestormen". Dat is overleven, dit is niet overleven. Dit is hebben, hebben, hebben, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt verschrikkelijk! Zo extreem kan ik me hier niet voorstellen. Alhoewel, ik heb jaren geleden een keer de fout gemaakt om naar een dolle/dwaze (?) dag in de Bijenkorf te gaan. Ik wist niet hoe snel ik weer naar buiten moest. Merkwaardig fenomeen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. triest.....intriest....
  Maak dit twee maal per jaar mee
  (op kleinere schaal dan) op tweedehandsbeurs voor kinderkleding.. ze zouden het uit
  elkaars handen trekken!
  verschrikkelijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op de dag voor kerst boodschappen doen in een grote stad schijnt ook geen pretje te zijn. Spullen van elkaar afpakken enzo.

  Die amerikanen worden ook allemaal de hele dag opgefokt met al die reclame overal.

  Maar ik vind het wel heel zielig om te zien, snappen die mensen niet dat dit ze niet blij maakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je zou bijna denken dat er voedselschaarste is, en dat ze vechten om de laatste boodschappen.

  Ik voel verder vooral plaatsvervangende schaamte, zeker als je ziet dat er half gesloopte dozen de lucht in gaan. Mij zul je er dus zeker niet tussen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit laat zien dat de Elite het volk op een lager trillings nivo brengt doormiddel van voedsel,Flouride, reclame enz.....Het dom houden en in bedwang houden van de massa zorgt voor rijkdom voor de Elite.
  28 novemer zal hierin verandering brengen volgens de kalender van de maya`s..ik kan niet wachten....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zo zie je maar weer hoe de mens is, beestachtig, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ongelofelijk, ik hoop dat ik nooit 'per ongeluk' tussen zo'n hysterische massa beland. Het zal wel niet, want ik kies steeds vaker voor online winkelen of boodschappen doen.

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails