vrijdag 1 oktober 2010

We zijn er nog - de laatste status

Zoals jullie wel hebben gemerkt, is het nu wat rustiger op de weblog.

Dat komt vooral omdat we nu druk bezig zijn met de voorbereidingen voor onze komende reis naar China. En daarnaast zijn er nog veel meer dingen gaande die het grootste deel van onze tijd opslokken.

Allerlei zaken die ik hier niet ga noemen, omdat ze niet de hele wereld aangaan, maar die toch niet zouden misstaan op deze weblog. Misschien de volgende keer, dat ik er algemeen over ga schrijven, dat zien we later wel.

Ik ga na terugkomst nog wel over onze zonnepanelen schrijven. Alles is rond, de boel is besteld, maar de levering is tijdelijk uitgesteld, omdat er een groot tekort is aan omvormers. En zonder die apparaten hebben we helemaal niets aan zonnepanelen op ons dak. Maar dat verhaal wordt zeker vervolgd!

De frequentie zal wel wat minder worden, er komt tenslotte een klein mensje in huis, dat ook de nodige tijd zal krijgen. Dus ben ik straks wat meer overgeleverd aan de loze uren in de avond.

Maar vreest niet! Ik ga niet stoppen! Ik heb deze weblog nu langer dan een jaar en ik ben een heel trouw mannetje wat dat betreft. Kijk maar naar onze andere weblog, die is al 5 jaar actief!

Ik heb wat voorbereidingen getroffen voor de komende weken. Jullie hoeven je niet te vervelen, er zal af en toe nog een bericht verschijnen op deze weblog. Een speciale reeks aan recepten met een Chinees tintje. Voor de liefhebbers die graag wat dingen uitproberen in de keuken.

En ondertussen kan je onze reis volgen op de andere weblog, waar we af en toe wat zullen schrijven.

Dus blijf regelmatig even terugkomen en wanneer we eenmaal weer terug zijn, pikken we de draad weer op!

Tot snel!

1 opmerking:

  1. Ik wens jullie een goede reis naar China. Een een geweldig moment,als je je dochter in je armen sluit.Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails