vrijdag 26 maart 2010

Biologische aanbiedingen in de mailbox

Wanneer je veel biologische producten koopt, dan weet je vast wel dat dit flink prijzig kan zijn.

Biologisch mag dan wel 'logisch' zijn, maar het is ook duur! Dus dan is het handig als je gebruik kan maken van aanbiedingen, dan doet het wat minder zeer in de portemonnee.

Gewoonlijk loop ik elke maandag de Natuurwinkel binnen en dan kijk ik of er iets aantrekkelijks in de aanbieding is. En wanneer dat zo is, dan koop ik een hele stapel van die producten, mits het lang houdbaar is natuurlijk. Op zich werkt dat wel, maar het zou handig zijn wanneer ik wat voorkennis zou hebben, zodat ik niet later in de supermarkt ineens een nog voordeligere aanbieding tegenkom.

En toevallig kwam ik laatst op de site www.biologischeaanbiedingen.nl

Dit staat er op hun website:
Wekelijks verzamelen wij voor u de aanbiedingen van biologische producten van alle Nederlandse supermarkten. Hierdoor hoeft u niet zelf op zoek in alle folders. Wilt u automatisch op de hoogte blijven van de biologische aanbiedingen van uw favoriete supermarkt(en)? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Echt ideaal, want elke zondag krijg ik een mailtje, zodat ik maandag er meteen rekening mee kan houden.
Plus scheelt het ook nog eens een hoop papier, want het bespaart flink wat reclamefolders.

Hm, dit stukje klinkt bijna als een reclamespotje, maar dat is het toch niet hoor. Het is erg handig, en misschien hebben anderen er ook baat bij.

Hoe doen jullie dat met aanbiedingen? Maak je ook gebruik van Internet of nog ouderwets via reclamefolders?

2 opmerkingen:

Related Posts with Thumbnails