maandag 20 februari 2012

DKFD #31: Een prijs winnen

Gefeliciteerd!
U hebt gewonnen!

Een prijs winnen geeft een lekker gevoel. En dan heb ik het niet over de tig miljoen van de Staatsloterij of de Postcodekanjer. Maar juist die kleinere prijzen die je met wedstrijden of prijsvragen kan winnen.

Of giveaways!

Gisteren nog, had ik een prijs gewonnen met de giveaway actie van de weblog Roerend Goed. Een leuke en interessante weblog, ik lees de berichten met plezier. Ze passen wel in mijn straatje.

En dus ook een leuke prijs! Twee exemplaren van de Genoeg, en twee leuke boeken: Cas red de wereld en Random acts of Kindness.

Ik ben benieuwd wanneer ze in de brievenbus vallen en ik zal er zeker nog over schrijven.

De prijzen hoeven dus niet groot te zijn om er van te genieten. En geld is ook niet alles. Ik kan me eerlijk gezegd niet echt geldbedragen herinneren die ik ook heb gewonnen. En die zullen er vast wel zijn geweest, toen ik meedeed met de staatsloterij.

Nee, dan eerder die 5 gewonnen singeltjes van de Top 40, in 1984. Met op nummer 1 When the rain begins to fall van Jermaine Jackson en Pia Zadora! Dankzij die prijsvraag luister ik nog steeds met plezier naar dat nummer.

Of een fotowedstrijd van de site voetveren.nl, waar mijn foto als tweede eindigde. Met een mooie publicatie van de foto in het blad Op Pad. Wauw, een foto van mij in een magazine!

Dat zijn de prijzen die je het langst bijblijven!

Hebben jullie ooit een prijs gewonnen? Wat was de mooiste?

Klik hier voor meer kleine, fijne dingen.2 opmerkingen:

  1. Ik wou al zeggen: 'Ik win nooit wat!' maar ik heb ook het boek 'Genoeg' een keer gewonnen! Toch ben ik in het algemeen weinig gelukkig 'in het spel'.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja toevallig deze week won ik een prijs. Ik had een recept van mijn kooksite ingestuurd bij de glazen vork, en ik won tot mijn stomme verbazing.
    leuk! Ik heb een kookboek gewonnen maar het gaat me vooral om de eer.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails