Recept voor klein geluk:
Een zachte, verse boterham
Boter
Vlokken
Besmeer de boterham ruim met boter.
Bestrooi daarna met een dikke laag vlokken.
Vouw de boterham dubbel.
Duw met je vingertoppen de boterham dicht en voel hoe de vlokken onder je vingers kraken en knappen.
Heerlijk.
(Je mag hem gerust opeten, maar het ging mij om dat vingertoppengevoel. Echt zalig!)
Dan witbrood wel met roomboter en melkvlokken van de Ruijter, ik weet dat is niet consuminderig.
BeantwoordenVerwijderenNee, maar lekker is het wel! :-)
BeantwoordenVerwijderenMmmmmmmm...klinkt goed!!
BeantwoordenVerwijderenMaar nee, voor mij liever een sneetje bruin met zaden en noten en een lapje kaas.
Of zwartbrood met noten en rozijnen en alleen een laagje boter!1 Jammie!!
Groetjes
Slrrp. Ik krijg water in mijn mond! Het klinkt allemaal heerlijk. Maar toch... niets kan tegen het gevoel op bij het vlokken pletten met je vingers. ;-)
BeantwoordenVerwijderen