tag:blogger.com,1999:blog-7108098443217749070.post1590105179817136654..comments2023-07-05T07:14:12.748+02:00Comments on De Kleine Dingen: Recept: BroccolisoepPatrickhttp://www.blogger.com/profile/07600438000511185176noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7108098443217749070.post-21382986552957954912010-07-15T10:15:52.184+02:002010-07-15T10:15:52.184+02:00Gewoonlijk ook niet hoor, maar nu had ik als exper...Gewoonlijk ook niet hoor, maar nu had ik als experiment de hele plant uit de grond gehaald en dus ook de stengel gebruikt, waar de bladeren aan zitten. <br /><br />Ik denk dat de plant gewoon te oud was, misschien dat het wel goed was gegaan met de eerste oogst.Patrickhttps://www.blogger.com/profile/07600438000511185176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108098443217749070.post-79833687121709070622010-07-13T17:35:49.665+02:002010-07-13T17:35:49.665+02:00Hee, dat is gek. Ik maak heel vaak broccolisoep. V...Hee, dat is gek. Ik maak heel vaak broccolisoep. Van de simpelste soort, broccoli 10 minuten koken in bouillon met laurierblaadje en teentje knoflook, vervolgens peper en zout naar smaak en alles met de staafmixer blenden. Ik heb nooit last van de schil!Budgetstudenthttp://budgetstudent.web-log.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108098443217749070.post-57470989152321207812010-07-11T18:26:21.630+02:002010-07-11T18:26:21.630+02:00Ik denk, hoe ouder de plant is, hoe groter de kans...Ik denk, hoe ouder de plant is, hoe groter de kans dat je moet schillen. Wanneer ik de stengel doorsneed, zag ik wel dat er een 'harder' laagje rond de kern zat. MIsschien dat deze minder dik is bij een jongere plant.Patrickhttps://www.blogger.com/profile/07600438000511185176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108098443217749070.post-23949358263067875972010-07-11T15:18:10.649+02:002010-07-11T15:18:10.649+02:00Ik wist niet,dat je de stronken schillen moet. Wee...Ik wist niet,dat je de stronken schillen moet. Weer iets geleerd. groeten IzerinaAnonymousnoreply@blogger.com